ویژگی های معلم خصوصی ریاضی

با نزدیک شدن به سال تحصیلی جدید یا ایام امتحانات دغدقه خانواده ها در جهت تقویت مهارت حل مسائل درس ریاضی دانش آموزانشان و افزایش تلاش آن ها در گرفتن نمرات برتر افزایش میابد لذا در کنار یادگیری دروس دانش آموزان در مدرسه به فکر استفاده از راه حل های دیگری مانند، استفاده از کتاب درسی کمک آموزشی یا گرفتن معلم خصوصی بصورت حضوری یا آنلاین می‌پزدارند.
لذا در این مقاله بر اساس اهمیت اینکه خانواده ها میبایست بدانند یک مدرس خصوصی نسبت به معلم درسی دانش آموز در مدرسه باید چه برتری و تفاوت هایی داشته باشند به این موضوع به صورت حرفه ای و براساس تجارب مدرسین خصوصی نوشته شده است تا والدین معلم خصوصی کارآمدی را براساس هدف خود انتخاب کنند.

چگونه یک معلم خصوصی انتخاب کنیم

اولین قدم در راه گرفتن مدرس خصوصی این است که خانواده هدف خود را از گرفتن معلم خصوصی دانش آموز مشخص کند این هدف می تواند شامل موارد زیر باشد:
1-یادگیری مفاهیم و مطالب درسی (ضعیف)
2-ارتفای مهارت حل مسئله و تمرینات کتاب می باشد .(متوسط)
3- توانایی حل سوالات امتحانی و تیزهوشان (پیشرفته) (محتوا، دقت و سرعت عمل)
4- رفع کوتاهی دانش آموز در انجام تکالیف درسی و تلاش پیوسته
5- افزایش بهره وری دانش آموز از کلاس درسی و یادگیری مباحث پیشرفته تر.

گفتنی است که همانطور که تصمیم می گیرید کدام مسیر برای دانش آموز در امسال بهتر است، توجه داشته باشید که هنگام استخدام یک معلم خصوصی باید موارد زیادی را در نظر بگیرید. و اگرچه استخدام یک نفر همه چالش‌هایی را که بیان شد بصورت یکجا حل نمی‌کند، دانستن اینکه معلم خصوصی نیز متعهد است تا اطمینان حاصل کند که فرزند(فرزندان) شما تکالیف خود را تکمیل می‌کنند – و در مسیر رسیدن به سطح کلاس بعدی، بیشترین بهره را ازجلسات خصوصی می‌برد الزامی است.

ویژگی های یک مدرس خصوصی ریاضی عبارت است از:

1- آشنا به مفاهیم و مجرب

از آن‌جایی که معلمان با موقعیت‌های متفاوتی مواجه می‌شوند، دانستن چگونگی مواجهه با آن‌ها بسیار مهم است. این بدان معناست که هر مدرسی که تدریس بصورت خصوصی دارد، باید بسیار کاربلد باشد و به راحتی بتواند موضوعات و مطالب ریاضی را بصورت مفهومی به نحوی که دانش آموز آن مفاهیم را به نحوی اجرا کند که در مسائل وسوالات مشابه نیز راه حل ها را بلد باشد و برای محقق شدن این امر میزان تجربه فردی و تحصیلات مدرس بسیار موثر است

2- دلسوز و حامی باشد

می‌دانیم که درس ریاضی بر استدلال منطقی استوار است و حفظ کردنی نیست و دانش آموزان بیشماری در سطح های مختلف با آن دست و پنجه نرم می‌کنند و قادر به درک مفاهیم و فرمول های ریاضی نیستند به همین دلیل است که مدرس میبایست در درک این مفاهیم و تدریس آن به دانش آموزان همدل و همراه باشد و آنان را در راه تقویت درک مفاهیم ریاضی تشویق کند و با ارائه برخی از استراتژی ها و سبک های جدید یادگیری که جایگذین روش های قدیمی آموزش در کلاس های درسی مدارس است به آن ها کمک کند تا بر این چالش ها غلبه کنند.

3- برخورداری از ادب و فرهنگ شایسته یک مدرس

به گفته‌ی مجله‌ی فوربز ( یکی از مشهورترین مجلات اقتصادی جهان) از مهم‌ترین و اغلب دست‌کم‌گرفته‌شده‌ترین مهارت‌های رهبری برای معلمان، استعداد و ارتباطات بین فردی است. هردوی این مهارت‌ها به طور مستقیم با این واقعیت مرتبط هستند که معلمان باید با دانش‌آموزانی کار کنند که از طبقات مختلف زندگی می‌کنند و دارای سوابق متفاوتی هستند. بنابرین درک و حفظ تفاوت‌های فرهنگی بسیار مهم است و یک برخورد مناسب سبب ایجاد انگیزه و بجای آن برخورد نامناسب سبب ایجاد سرخوردگی و ناراحتی دانش آموز می‌شود

4- دارای روحیه همکاری و پشتیبانی فردی

یکی از مهم ترین دست آوردهای دانش آموز از شرکت در کلاس خصوصی ریاضی به دست آوردن اعتماد به نفس حل مسائل و تمرینات ریاضی در موقعیت های مختلف ماننند کلاس درسی یا مواقع امتحان است در نتیجه مدرس میبایست با شناخت درست از شرایط روحی و روانی فرد مورد نظر و ایجاد تمرینات هدفدار و رفع نقاط ضعف دانش آموز اورا پشتیبانی و موجب دلگرمی دانش آموز شود.
هم چنین معلم خصوصی ریاضی باید بعد از اتمام تدریس با طرح سوالات و آزمون از دانش آموز اطمینان کسب کند که دانش آموز مفاهیم و نکات آن جلسه را به خوبی یادگرفته باشد.

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!

غلبه بر اضطراب ریاضی

آنچه در این پست میخوانید اضطراب ریاضی چیست؟ راهکارهای کاهش اضطراب ریاضی 1. هوشمندانه مطالعه کنید. 2. در کلاس ریاضی…

بیشتر بخوانید

روش های یادگیری ریاضی دانش آموزان پایه ابتدایی

آنچه در این پست میخوانید تکالیف ریاضیچگونه کودکان 8-12 سال را با ریاضیات آشتی دهیم؟1. بازی‌های ریاضی انجام دهید.2. او…

بیشتر بخوانید

دیگر از ریاضی نترسید! | راهکارهای حل ترس و تنفر از ریاضی برای دانش آموزان

آنچه در این پست میخوانید چهار دلیل برای نفرت از ریاضی و چگونگی برطرف کردن آن‌ها دلیل1: راه‌های محدودی برای…

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *